Advocatenkantoor Nagel Almere |Straat van Florida 15 1334 PA Almere
home de advocaten rechtsgebieden algemene voorwaarden kosten contact

Advocatenkantoor Nagel is gevestigd in het Centrum van Almere Buiten aan de Straat van Florida 15 1334 PA Almere. Op 100 meter lopen van het bus- en treinstation te Almere Buiten. Er kan gratis worden geparkeerd.

Onze Advocaten

D.G. Nagel (DaniŽlle)

Mr. Nagel is afgestudeerd in 1998 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na eerst twee jaar in Lelystad te hebben gewerkt, heeft zij haar praktijk in 2000 verplaatst naar Almere, waar zij uiteindelijk in 2006 haar eigen kantoor is begonnen.

Zij is gespecialiseerd in het jeugdrecht en doet dan ook veel jeugdstrafrecht, uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen, waarbij zij zowel voor kinderen als voor ouders optreedt. Daarnaast heeft zij zich in de loop der jaren met name gespecialiseerd in het personen- en familierecht, als ook in het strafrecht.

Bent u op zoek naar een doortastende advocaat die hart voor uw zaak heeft en u eerlijk en reŽel adviseert, dan bent u bij mr. Nagel aan het juiste adres.

S. Scherpenhuijsen (Simone)

Sinds juli 2012 maakt mr. Scherpenhuijsen deel uit van het advocatenteam van Advocatenkantoor Nagel.

Mr. Scherpenhuijsen beschikt over ruim acht jaar ervaring in het strafrecht en het personen- en familierecht. Zij verdedigt zowel minderjarigen als meerderjarigen in eenvoudige en/of omvangrijke strafzaken. Ook wanneer u op zoek bent naar een advocaat in het familierecht die voor uw belangen vecht en u met raad en daad bij staat gedurende het gehele proces, bent u bij mr. Scherpenhuijsen aan het goede adres.

Mr. Scherpenhuijsen houdt van korte lijnen, hanteert een gratis kennismakingsgesprek op het gratis inloopspreekuur en ook voor een vrijblijvende second opinion kunt u bij haar terecht.

© 2019 Advocatenkantoor Nagel Almere realisatie: Titana Automatisering